A5 Garagedeuren

Garagedeuren

Onze garagedeuren worden uitsluitend geleverd met  hoogwaardige en duurzame materialen. Ze zijn gekeurd en gecertificeerd door deStichting Kwaliteit Gevelelementen (SKG).

Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren en eenvoudig en veilig bediend kunnen worden. Ook moet uw deur goed afsluitbaar zijn.

Vingerklembeveiliging
De deuren zijn voorzien van vingerklembeveiliging, dit voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de deur, beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Veerbreukbeveiliging
De deuren zijn uitgevoerd met kabelbreukbeveiliging, deze zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schades kunnen optreden.

Inbraakbeveiliging
Woninginbraak is helaas aan de orde van de dag. Het is dus belangrijk dat uw garagedeur goed beveiligd is. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen als OPTIE geleverd worden met een SKG keurmerk. Dit keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Welkom bij A5 Habridon Barneveld de specialist op het gebied van garagedeuren wij leveren en plaatsen in de regio en omgeving van Barneveld, Voorthuizen, Ede, Veenendaal, Harskamp, De Valk, Wekerom